Dansen, strand, kinders, amber is happy!
Door: Amber
Blijf op de hoogte en volg Amber
06 Februari 2007 | Mexico, Colima
Dag allemaal!!
Bedankt voor alle lieve mailtjes, smsjes en berichtjes! Dat is iedere keer super om te lezen!Fijn dat jullie me nog niet vergeten zijn, haha! Kan helaas niet iedere keer iedereen persoonlijk mailen, ik ben namelijk best druk hier en moet de computer delen met de andere vrijwilligers, dus in mijn vrije, meestal halfuurtjes, lees ik mijn mail en probeer ik te reageren!
Vandaag heb ik mijn tweede les spaans gehad, ben gister pas begonnen,omdat vorige week een beetje een chaotische week was. Er stonden meer mensen ingeroosterd dan er werkelijk waren, omdat die nog moeten komen,dus heb ik wat extra op het tehuis geholpen en voornamelijk de afwas gedaan in de keuken. Vanaf nu heb ik iedere dag, behalve woensdag, van 10 tot 12 spaanse les samen met eva, een andere vrijwilligerster die vorige week is aangekomen, erg gezellig. Meestal breng ik daarvoor de kleintjes naar school, dan ontbijten en naar spaans. Straks hebben we even werkoverleg en daarna lunchen. Dan sta ik een uurtje in de keuken en daarna ga ik helpen op school, een beetje de boel in de gaten houden, misschien een lesje observeren en zorgen dat alle kinderen op school blijven!
En jaja, vrijdagavond was het zover, de dansschoenen gingen aan! Met alle vrijwilligers en een stel mexicanen zijn we naar een salsafeest gegaan. Gedanst met een mexicaan, schat m zo in de 60,hahah! Ontzettend leuk, ik danste als een mexicaanse vrouw! (het zijn zijn woorden!)
Afgelopen weekend zijn we met 5 vrijwilligers naar Barra de Navidad geweest, een badplaats hier 3uur vandaan. Zaterdagochtend vroeg vertrokken, klaar voor mijn eerste dagje strand, en wat denk je? REGEN! Gelukkig was het droog toen we daar aankwamen, maar nog wel bewolkt. Maar dat mocht de pret niet bederven, we hebben een taxiboot gepakt en lekker uitgebreid geluncht aan het water. 's Avonds klaarde het iets op en zijn we aan het strand gaan zitten. (al jaloers?)
Toen naar een ander restaurant, en jaja, een bikinicontest bijgewoond, niet meegedaan,alleen gelachen.
We hebben geslapen in een klein hotel, waar je ongeveer 6 euro per persoon betaald om een nacht je slapen, en toen we wakker werden was het prachtig weer!
De foto's volgen nog! Zondagavond weer naar 'huis', want zo voelt t echt al een beetje!
Gisteren was het hier een nationale feestdag, dus de kinderen hadden een extra dag weekend, die worden in het weekend onder gebracht bij familie of vrienden, of sommige bij hun ouders die door omstandigheden, of de andere 20 kinderen die ze hebben, niet voor hen kunnen zorgen.
Er blijven altijd wel een aantal kinderen op het tehuis, maar t is wel lekker rustig werken.
Tom, een van de vrijwilligers die hier al 6 maanden zit met zijn vriendin Kim, heeft een project opgezet, en voor nieuwe speeltoestellen gezorgd, die hebben we gisteren in allemaal vrolijke kleuren geschilderd en versierd met mexicaanse plaatjes, and again, foto's volgen nog! Is echt zo ontzettend leuk geworden!
Nou lieve mensen, hoop dat daar alles goed gaat, hou me op de hoogte! En jootje, stuur even je email adres, die heb ik niet!!
En ohja, welke gulle gever heeft mij die fotoruimte gedoneerd? Super! echt heel lief!
Voor als je mij wilt mailen of foto's wil sturen kan dat gewoon naar amberarlar@hotmail.com!
Laatste ohja, mijn postadres hier is:
Fundacion Amiguito Mexico
Prolongacion Independencia 160
28030 La Armonia
Colima, Col. Mexico
Muchos besos!! Veel liefs uit mexico!
Laatste ohja, mijn postadres hier is:
Fundacion Amiguito Mexico
Prolongacion Independencia 160
28030 La Armonia
Colima, Col. Mexico
Muchos besos!! Veel liefs uit mexico!
06 Februari 2007 - 19:36
Bel:
Heerlijk weer je verhalen te horen!! Of ik jaloers ben?? ja ik denk dat ik graag naast je op het strand had gelegen..
Ik ben zo benieuwd hoe het er allemaal ui ziet daar en wat je dan nu 'huis' noemt..gek dat ik dat niet weet nu.
Het doet me goed te horen dat je het
ook leuk hebt met die andere vrijwilligers!
We mailen, hou van je en vergeet je zeker niet!!
Kussen, knuffel en een kriebel over je arm en been van je grote vriendin!!(mis je dat al?of heb je eva al zover?)
06 Februari 2007 - 20:28
Eva:
He, wat fijn om van je te horen en dat je t daar zo naar je zin hebt! En ik ben zeker wel jaloers als ik dat allemaal zo lees, vooral van dat strand...
En ik ben ook heeel benieuwd naar de foto's, kan t nog steeds niet echt voor me zien hoe je daar lekker rondwandeld.
Nou meid, ik mail je nog. Dikke kus, ook van Noah, we hadden het vanmiddag nog over je en toe zei hij heel eigenwijs: "Neehee, Amber is niet in Mesiko", zie je t al voor je? -
06 Februari 2007 - 20:55
Ren:
wat een genot om wat te horen van je belevenissen!! het blijft toch vreemd dat jij daar zit en ik hier. En niet een dagelijkse knuf, kus of schaterlach van je krijgen kan! geweldig dat je het zo leuk hebt, vooral vaker van die weekendjes doen! en ik zie ook al helemaal voor me hoe je weer de touwtjes in handen genomen hebt bij dat schilderen. Lieverd GENIET!! we mailen!
06 Februari 2007 - 21:24
Maloutje:
wat super tof man! lijkt me echt heerlijk om daar te zijn, in de zon (want idd ik word jaloers!!) en gewoon, daar zijn:) helemaal totaal ergens anders voor een tijdje!
tot je volgende berichtje!
kusje, -
06 Februari 2007 - 21:28
Ren:
07 Februari 2007 - 08:21
Hanita&kees:
Heerlijk jouw enth. verhalen te lezen. Succes en veel plezier met je kindjes, je collegaes in je werk en in je vrije tijd. Graag adres om wat naar je op te sturen.
Toi toi toi, dikke kus van ons allen! -
07 Februari 2007 - 10:33
Alain:
WOW Am,
Als ik jou zo met die kinderen zie vind ik dat al super, ik kan me nauwelijks voorstellen hoe jij je zult voelen..
Ben zo blij voor je, ik mis je wel maar als ik dan je verhalen lees maakt dat't wel weer een btje goed.. heel veel plezier zusje denk aan je, love ya kus big bro -
07 Februari 2007 - 21:41
Lita:
Hej Moppie!
Ik wist al dat je 'waarbenjijnu' had, maar had me nog niet aangemeld, beetje dom he! Haha, nu kan ik ook al je avonturen direct na plaatsing lezen! Oww Am, die foto van jou in het zwembad met dat meisje, H E L E M A A L gaaf!! Foto's zeggen dan toch het meest! Kom maar op met die foto's!
Ben blij dat je je al n beetje 'thuis' voelt! Kan eigenlijk ook niet anders bij al die kindertjes, met die zon en in die salsa-sfeer!!
Dat je danst als een èchte salsagirl, is het enige wat ik al wist, ghihi! Kan niet wachten op het volgende bericht!
Zet 'm op, toppertje!
Liefs, Lita
Mis you!! -
08 Februari 2007 - 19:17
Gerie:
lieve Amber,ik zit bij de receptie jou berichtjes te lezen, ik ben blij dat het goed met je gaat.
Ik mis je wel hoor op de vrijdag, lekker tacotje lekker wijntje, lekker babbelen. Wat leuk om je daar bezig te zien, dan krijg je echt een goede indruk van wat je allemaal aan het doen bent. Ik zie je genieten, top wijffie ben je. Dikke kus Gerie
08 Februari 2007 - 19:21
Sjaak:
Leuk om te horen en zoals de foto's al laten zien, gaat het goed met je. Amber, ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht, want je bent hier uitermate geknipt voor. Ik vind dat dit wel eens gezegd mag worden. Dit gaat helemaal goed komen. Oke je zal best nog wel eens tegen kleine probleempjes aan gaan lopen, maar daar redt jij je wel uit. Leuke foto's. Ik weet niet of ik je nog spreek want as dinsdag zijn wij ook vertrokken. Wij zullen proberen vanuit australie te mailen
Groeten Sjaak en hou je taai. -
08 Februari 2007 - 22:16
Pieter:
In één woord SUPERRRRR,echt te gek.Hier sneeuwt t op dit moment...dat is wel een heel erg verschil:(Maarja verschil moet er zijn..ben blij voor je..Dikke kus Pieter -
09 Februari 2007 - 16:00
Els:
Hoi lieve amber, ziet er allemaal erg stoer uit. Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Leuk hoor al die foto's, Geniet nog lekker. Dikke Xus Gert-Jan, Els en de rest van het zooitje hier -
11 Februari 2007 - 09:34
Hetty, Gerard, Kids:
Hoi lieve Amber,
Wat een leuke @ en wat goed te lezen dta je het naar je zin hebt.
Ik vind het te gek voor je en dat je gezellige mensen ontmoet. Meid wat moet dat heerlijk zijn.
Wij hebben let wel 1 dag sneeuw gehad en is met gods gratie een halve dag blijven liggen en nu is het regen en 8 graden. waar hebben we het over.
Meid ik blijf je lekker lezen en geniet en kijk yuit voor de boze jongens en meiden.
dag lieverd xxxxxxxxxxxx
Ruby, Mart, Gerard en Hetty van Loenen -
11 Februari 2007 - 19:48
Adrie:
Olla Amber,
Begin jij ook al te schilderen; het wordt een heuse familiekwaal.
Goed te lezen dat je goed aangekomen bent, en dat je je draai al aardig gevonden hebt. Geniet er maar lekker van.
12 Februari 2007 - 08:21
Cora:
Hi meissie, het is heerlijk om op de foto's te zien hoe je straalt!!
Als je weet dat het hier al een aantal dagen alleen maar regent en nu echt van dat maandagochtend-helemaal-niks-weer is, benijd ik je wel een heeeeeeeeeeel klein beetje. KAn niet wachten op de zon hier, voorlopig doen we het maar met de jouwe!!
dag lieve schat, knuff
Cora xx -
14 Februari 2007 - 10:11
Mar:
Hoi, flink mens! Ben blij met je verhalen. Heb de indruk dat je het wel naar je zin hebt met de kids en colega's. Kussen van Olaf en Mar -
23 Februari 2007 - 12:54
Rosan:
Moppiej wat heerlijk dat je je zo vermaakt.
ik mis je wel, maar als ik al je verhalen lees dan weet ik dat je echt een super tijd gaat krijgen
xx dikke kus