Nog eventjes....!
Blijf op de hoogte en volg Amber
17 Januari 2007 | Nederland, Amersfoort
Avontuur 1 zit erop, egypte was bijzonder, gaaf, helemaal super. Wat een luxe hadden we daar. Koninklijk, zoals Oma het noemt. Wat een rijkdom om je hele familie een week zo close om je heen te hebben.
Volgende week begint mijn eigen avontuur, 6 maanden een totaal ander leven.
5 Maanden ga ik vrijwilligerswerk doen voor de Amiguito Childcare Foundation. Een nederlandse organisatie die verschillende projecten steunt en start om de kinderen te helpen. Ik ga werken in Casa San Jose. Een tehuis waar ongeveer 100 kinderen wonen, van 2 tot 18 jaar. Als je meer wilt weten over Amiguito, kan je kijken op www.amiguito.nl, kan je vast kijken met welke kindjes ik de komende maanden ga knuffelen!
Eerst nog mijn 'afscheidsweekend'!
Donderdag mijn laatste werkdag bij de Pellikaan, vrijdag een afscheidsborrel daar, samen met mijn collega Annemarie, die voor 4 maanden naar Guatamala vertrekt. En dan zaterdag het grote feest,waar ik helemaal niets van mag weten...frusterend, maar ik heb er zo'n zin in! Ben té nieuwsgierig!
Zondag nog met de familie gezellig doen en dan is het alweer maandag en heb ik nog 3 dagen hier, om mijn kamer leeg te halen, waar mijn broertje zich de komende maanden gaat uitleven, en de laatste dingen te regelen...ben ik niets vergeten?
En dan donderdagochtend met de trein van half 8 naar Schiphol... inchecken om half 9, knuffelen met mijn afscheidscommité, en dan om half 11 OP NAAR MEXICO!
Dankjulliewel voor alle lieve berichtjes, enne.. even voor de duidelijkheid, Juan- Pablo; grapje van Alain..!Ja van je broer moet je t hebben he!
Maar echt lief dat jullie zo met me meeleven, ik hou jullie op de hoogte!
Dikke kus Amber
Volgende week begint mijn eigen avontuur, 6 maanden een totaal ander leven.
Eerst nog mijn 'afscheidsweekend'!
Maar echt lief dat jullie zo met me meeleven, ik hou jullie op de hoogte!
Dikke kus Amber
19 Januari 2007 - 13:50
Eva:
Het aftellen kan beginnuh!!! -
20 Januari 2007 - 14:45
Jessica:
Nog een paar dagen en dat ben jij:
- weg uit dit storm- en regenachtig NL
- In Mexico waar het 30 graden is
- In een land vol heerlijke chico's
- Weg uit de nederlandse sleur
- In het land waar je de lekkerste Mojito's kunt drinken
- op een plek waar je niet in hoeft te zitten over je outfit!
- In het paradijs!!
En ik?? Ik ben jaloers!! maar vind 't wel onwijs gaaf!
Je kunt t.. dikke kus -
21 Januari 2007 - 19:45
Kelly:
He meissie,
Ik heb door alle drukte bij de pelli niet echt met je kunnen kletsen maar ik ga je zeker volgen..
Heel veel plezier meis, maak er wat moois van en de groepsfoto komt eraan.
Liefs Kelly -
22 Januari 2007 - 10:43
Fabi:
Amberr ben je je kamertje al vrij aan het maken voor je lieve broertje? Ik krijg wel een beetje kriebels in mn buik hoor als ik dit zo lees, je gaat al bijna! Morgen moet ik zelfs al doei tegen je zeggen voor het komende half jaar!Vind het allemaal maar gek, Ik ga je ook echt missen Amber. En ik ben super trots op mijn grote zus. Tot morgen Dikke kus -
23 Januari 2007 - 11:28
Kees:
Hoi Amber,
Wij hebben vrijdag geen afscheid genomen, maar veel plezier in Mexico. Ik ben benieuwd naar je reisverhalen.
gr.
Kees -
23 Januari 2007 - 19:19
Tineke:
Hey Amber, het gaat nu wel opschieten heerlijk naar Mexico ! Heb Suus nog gesproken en daar moet je een dikke kus van hebben en natuurlijk ook weer een van mij ! Wij blijven je volgen ! Goede reis en let op de Noorse boys ! XXXXX -
24 Januari 2007 - 15:04
Nikki:
Erg lang geleden dat ik jou heb gesproken, en als ik dit lees, gaat het nog wel even duren voordat ik je spreek. :-) Geniet van alle mooie dingen die je mee gaat maken.
Dikke kus, Nikki -
25 Januari 2007 - 10:13
Mels:
He lieve Amber,
Volgens mij ga je dit pas lezen als je in Mexico bent dus hoop dat de reis lekker is verlopen!!
We kwamen op een idee waar ik graag verder mee wil gaan en dat is dat ik weer op 27 februari ons netwerk Goedezakendoen.nl organiseer waar veel bedrijven op af komen. Misschien is het aardig om jou passie te vertalen naar deze ondernemers en een gift te vragen wat je daar echt ka ngebruiken (schriften, pennen, potloden etc etc) Ik heb waarschijnlijk al iemand die het pakket gratis wil verzenden (Selekt Mail) en iedereen die ik het heb voorgesteld doet graag mee. Als ik tijdens de opening op de 27ste bijvoorbeeld een filmpje van jou kan laten zien met wat impressies en wat je graag zou willen ontvangen voor de kinderen dan zou het helemaal top zijn.
Laat het ajb snel weten als je hier ook zin in hebt dan kan ik wat meer gaan lobby-en om me heen?!
Lekker ga je relaxed naar Mexico krijg je ook nog dit op je dak!!
Tot snel en geniet ervan.
Met vriendelijke groet,
Mels Niessen